dinsdag 7 februari 2017

1. Voorbereiding op de reis en test 07-02-2017Binnenkort gaan we weer de zee op.
Om  onze vrienden, die niet op Facebook zitten, te laten meegenieten van de foto's, heb ik besloten dit reislogboek aan te maken.
Ik moet nog een beetje oefenen. Ik heb dit logaccount voor Blogger weliswaar sinds 2005, maar ik heb dit  eigenlijk amper gebruikt. Het programma is in de loop van de tijd enorm verbeterd en is nu ook beschikbaar als app voor de smartphone.
Ik kan lappen tekst kwijt en foto's. Verder kun je gemakkelijk de boel op Facebook zetten en mailtjes sturen naar de mensen die niet op Facebook zitten.
Hieronder wat uitprobeersels met foto's van eerdere cruises.
Tot slot, de frequentie van de berichtgeving is afhankelijk van onze internetverbinding. Op zee hebben we die niet en ook in de havens zullen we niet altijd een verbinding kunnen vinden.
Dit bericht is een test, om te kijken of alles werkt: delen op Facebook en het verzenden van mail.For our British friends:
We are  shortly going to make a cruise again. Some of our friends don't have  Facebook and we like to show them our pictures too. Blogging with Blogger is an easy way to share.
This log is an exercise.
The frequency of our messages will dependant of the internet connection. We don't have a connection on our sea-days and in some countries is the connection poor or nil.

Het IJ, Central Station Amsterdam 2015 (MS Marco Polo)

Quebec, Canada 2015 (MS Marco Polo)
Île Niapiskau, Canada 2015  (MS Marco Polo)
Îles du Salut, French-Guyana - Devils Island 2014 (MS Marco Polo)


Boca de Valeria, Amazon - Brasil 2014 (MS Marco Polo)


 Greenland,  2012 (MS Black Watch)


 Pompeï, Italy 2011 (MS Costa Magica)

 Ny-Ålesund, Spitsbergen, Svalbard 2010  (MS Marco Polo)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten